АЛЄКСЄЄВ Юрій Вікторович

alekseev

   Випускник спеціальності «Право», який героїчно загинув 06 вересня 2023 року поблизу населеного пункту Курдюмівка, Бахмутського району, Донецької області.

   Народився 26 лютого 1984 року в с. Пасічна Старосинявського району, Хмельницької області. З 2002 по 2003 р.р. проходив строкову службу в м. Броди, Львівської області. Після строкової служби вступив до Чернівецького училища професійної підготовки працівників міліції УМВС України. Після закінчення якого почав працювати у Хмельницькому міському відділі УМВС.

   У 2009 році – закінчив Хмельницький інститут соціальних технологій вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна» за спеціальністю «Правознавство» і здобув кваліфікацію юриста.

   З 2013 року працював поліцейським в Роті патрульної поліції особливого призначення «Богдан» ГУНП в Хмельницькій області, у складі якої з 2016 року по 2018 рік безпосередньо брав участь в Антитерористичній операції.

   У 2019 році брав участь в здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії російської федерації безпосередньо у Донецькій та Луганській областях.

   Відзначений нагородами: нагрудний знак «5 років РПСПОП «Богдан» (За гідне виконання громадського та військового обов’язку під час Антитерористичної операції та операції об’єднаних сил), медаль Ветеран Війни (Учасник бойових дій), відзнака Президента України «За участь в Антитерористичній операції».

   З 2020 року по 2023 рік працював в Службі судової охорони на посаді заступника командира взводу охорони.

   У березні 2023 року добровільно став на захист країни у складі штурмового полку Національної поліції України «Сафарі» Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють».

   Інспектор взводу, старший лейтенант поліції Алєксєєв Юрій загинув 06 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Курдюмівка, Бахмутського району, Донецької області.

   Поховали Юрія Алєксєєва у рідному селі Пасічна Старосинявської громади.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Зворотній зв'язок

29009, м. Хмельницький, вул. Ярослава Мудрого, 2а

Пошук