ШЕВЧУК Олександр Анатолійович

shevchuk

   Випускник спеціальності «Право», життя якого обірвалося 30 червня 2023 року на Луганщині внаслідок артобстрілу.

Народився 29 липня 1986 року в місті Хмельницькому та виріс в обласному центрі. Навчався у Хмельницькій ЗОШ № 29. У 2004 році вступив до Хмельницького інституту соціальних технологій на спеціальність «Право». Після закінчення отримав освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста з права. Прагнув до знань, був справжнім другом, надзвичайно справедливою, світлою і порядною людиною. А ще був зразковим сім’янином. До повномасштабної війни працював таксистом.

   У квітні 2023 року став на захист України та приєднався до 95-ої окремої Десантно-штурмової бригади. Пішов служити добровільно. Прослуживши три місяці, загинув 30 червня 2023 року під час артилерійського обстрілу в Луганській області.

   Похований на Алеї Слави в місті Хмельницькому.

   Олександр залишиться в нашій пам’яті доброзичливим і талановитим юнаком, патріотом, який поклав своє життя за незалежність України!

  Звання «Почесний громадянин Хмельницької міської територіальної громади» присвоєно рішенням сесії Хмельницької міської ради від 15 вересня 2023 року за мужність у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України в період військової агресії російської федерації проти України, видатні заслуги перед українським народом та Хмельницькою міською територіальною громадою, посмертно.

Вічна пам’ять і шана Герою!

Зворотній зв'язок

29009, м. Хмельницький, вул. Ярослава Мудрого, 2а

Пошук