Конференція_2020

Конференція_2020

     26 листопада 2020 року у Хмельницькому інституті соціальних технологій Університету „Україна” за підтримки Представництва Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні відбулась ІІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція з міжнародною участю „Навчання і виховання в інклюзивному освітньому просторі: теорія та практика”.
     У заході взяли участь більше 130 науковців та практиків з різних закладів України, які займаються проблемами дітей та молоді з особливими освітніми потребами, а саме: науковці з Університету „Україна”, Інституту психології імені Г. С. Костюка НАПН України; Інституту соціальної та політичної психології НАПН України; КЗ „Житомирський інститут підвищення кваліфікації педагогічних працівників” Житомирської обласної ради; КЗ „Харківська гуманітарно-педагогічна академія” Харківської обласної ради; Національної академії Національної гвардії України; Українського католицького університету; Рівненського державного гуманітарного університету; ДЗ „Луганський національний університет імені Тараса Шевченка”; Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; Кам’янець-Подільського національного університету; Хмельницького національного університету; Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії; Хмельницького кооперативного коледжу Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту та ін.
     Також у конференції взяли участь директори та фахівці 33 інклюзивно-ресурсних центрів з Хмельниччини, Херсонщини, Кіровоградщини, Донеччини та ін.; вчителі, вихователі і асистенти 18 загальноосвітніх та 14 дошкільних закладів освіти м. Хмельницького та області.
Окрім вітчизняних науковців та практиків з інклюзивної освіти, цікавим досвідом поділився і спікер із США Нолан Патрек.
     Традиційно захід пройшов на високому науковому рівні, тож щиро дякуємо усім учасникам та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

 

Зворотній зв'язок

29009, м. Хмельницький, вул. Ярослава Мудрого, 2а

Пошук